Daca esti aici, inseamna ca esti in cautarea unui producator de mobila la comanda in Constanta. Suntem o echipa tanara si entuziasta si atuul nostru de necontestat este pasiunea cu care lucram fiecare piesa de mobilier.

Pe langa calitate, un pret intotdeauna corect si respectarea riguroasa a termenelor de executie, iti garantam o colaborare frumoasa, sustinuta in primul de respectul fata de tine, clientul nostru.

ORIGINALITATE SI CREATIVITATE: Cu siguranta nu iti doresti aceeasi mobila ca si vecinul tau, ci una individualizata, care sa iti reflecte personalitatea.

SPATIU OPTIMIZAT: Mobilierul executat la comanda iti permite sa exploatezi la parametri optimi spatiul de care dispui.

DESIGN PERSONALIZAT: Iti poti alege forma, dimensiunile, culorile si textura mobilierului tau, precum si compartimentarea si functionalitatile dorite.

CONSULTANTA SPECIALIZATA GRATUITA: Tehnic, estetic si functional, echipa noastra te va ajuta sa gasesti mobilierul ideal pentru tine.

RESPECTAREA RAPORTULUI CALITATE/PRET: Deoarece tu decizi ce materiale vom folosi, detii controlul asupra pretului, fara riscul de a depasi bugetul alocat.

Bucatarie

Sufragerie

Dormitor

Camera copii