Despre noi

Baufest Gruppe este o companie infiintata in anul 2007 ce are personal profesionist si materiale de ultima generatie pentru a face multumit si cel mai minutios client.

Datorita profesionalismului nostru, a calitatii si a preturilor oferite, in numai cateva luni de la infiintare, aceasta companie a ajuns un jucator important in domeniul furnizarii si montajului de pardoseli profesionale pe piata din zona Dobrogei.

Echipa noastra va poate oferi oricand solutii „la cheie” pentru birouri, hoteluri, spatii cu destinatie medicala, terenuri de sport interioare si exterioare, spatii comerciale, restaurante, locuinte etc...

 

Produse

 

Va oferim produse de calitate superioara cu durabilitate mare, rezistente, confortabile, elegante si usor de intretinut. Avand o gama larga de produse acestea au fost structurate astfel:

PARDOSELI REZIDENTIALE: mocheta, covor PVC, linoleum, parchet, covoare, deck-pardoseli terase si accesorii montaj.

PARDOSELI PROFESIONALE: mocheta, covor PVC, linoleum, tapet PVC, parchet, covoare, deck-pardoseli terase, pardoseli sportive, pardoseli suprainaltate, pardoseli rasini sintetice, accesorii montaj.

MOBILA LA COMANDA: mobila bucatarie, mobila dormitor,dressinguri, mobila living, mobila camere copii, mobilier birouri, mobila pensiuni si hoteluri.

 

Servicii

 

Ne ocupam de toate detaliile lucrarii indiferent de locatie sau preferinte. Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

CONSULTANTA
Executam masuratori exacte la fata locului si dam sugestii optime de produse si servicii, in functie de preferintele clientului.

MASURATORI DEVIZE DE LUCRARI
Dupa executarea masuratorilor se vor achizitiona necesarul de materiale si se va incepe efectiv proiectul (decopertarea unei suprafete vechi, curatarea suportului, turnarea sapei etc.)

PREGATIREA SUPRAFETEI PENTRU MONTAJ
Echipa noastra va efectua si pregatirea suprafetei (decopertarea unei suprafete vechi, curatarea suportului, turnarea sapei etc.)

TRANSPORTUL PRODUSELOR IN SANTIER
Transportul produselor necesare va fi asigurat de noi, in siguranta si in timp util.

CROIREA, TAIEREA, FESTONAREA
Serviciile de croire, taiere si festonarea materialelor vor fi efectuate tot de catre echipele noastre.

MONTAJ
Folosind scule si utilaje de ultima generatie, dedicate fiecarui tip de pardoseala, va garantam predarea unei pardoseli montate perfect si curata, nefiind nevoie sa faceti curatenie dupa ce echipa de montaj va pleca.

FINISARE
Predam totul la cheie, dumneavoastra nu va mai trebui sa faceti nimic in afara de a va relaxa si a va bucura de noua pardoseala.

 

Pentru intrebari, cereri de oferte sau mostre ne puteti contacta telefonic (0752 022 022 sau 0241 611 680), pe email (office@baufest.ro) sau in magazin (sos. Mangaliei, Nr 193, Constanta).