Termeni si Conditii

Termeni si conditii

In acest moment navigati online pe website-ul Baufest Gruppe SRL. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

Informatii cu privire la editor:
Baufest Gruppe SRL este o societate romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/427/2007, RO 21027904. 

Copyright:
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de Baufest Gruppe SRL. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului. 

Imaginile de pe site sunt proprietatea Baufest Gruppe SRL si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul scris al proprietarului. 

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca: 
- sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
- nu sunt modificate; 
- orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul Baufest Gruppe SRL.

Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea Baufest Gruppe SRL.

Raspundere legala:
Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. Baufest Gruppe SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii. 

Baufest Gruppe SRL nu poate fi, in nici un mod, trasa la raspundere pentru acuratetea textelor sau pentru erorile sau omisiunile de pe acest site. 

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii. 

Baufest Gruppe SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor. 

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana sau acte penale si, prin aceasta, sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ilegale, aflate in contradictie cu legile in vigoare, sau informatii defaimatoare.

Link-urile Hypertext:
Baufest Gruppe SRL nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor hypertext prezente pe site-ul www.baufest.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singurul responsabil de utilizarea link-urilor hypertext gasite pe site-ul Baufest Gruppe SRL.

E-mail:
Daca aveti comentarii cu privire la modul in care site-ul functioneaza, puteti trimite un mesaj pe adresa e-mail: office@baufest.ro.

Colectarea si folosirea informatiilor:
Baufest Gruppe SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. Baufest Gruppe SRL colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.